Huldan Kuvapäiväkirja eletystä elämästä sekä Haaveita & Unelmia tulevasta.

perjantai 26. kesäkuuta 2015

ALLE PUOLIVUOTTA...

...Jouluun! :) 

On siis vielä paljon aikaa aloittaa joulustressi! :D

Empä kyllä muista, että milloin tämä jouluhöperö olisi onnistunut unohtamaan... Vaan, niin se pääsi 24.päivänä unohtumaan, että on se tasan puolivuotta Jouluun... En hoksannu edes siinä vaiheessa, ku poitsu sanoi, että keittelyn alla ollut kuusenkerkkäsiirappi muistutti glögiä :) Nooh, mutta asia on nyt korjattu näin vuorokautta myöhemmin;

ny on ALLE PUOLIVUOTTA JOULUUN -TORTUT paistettu! :D

Poitsu arveli, että kohta Äitinsä kaivelee Youtubesta joululauluja... *Virn!* :P

Kyllä muuten sen maagisen puolenvuoden rajapyykin ylitys näkyy muuallakin, ettei vain meillä; Pinterestissä pistänyt viimepäivinä silmään jouluaiheiset kuvat, joita on pinnailtu tällä viikolla :) 

JOULUISAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! *<(:o) 

Rakkaudella, Jouluhöperö Hulda
 

6 kommenttia:

 1. Meillä päänpyöritystä aiheuttaa minun syksy juttuni....suunnittelen jo mihin laitan joulu/syysvaloja.... mihin laitan pelakuut talvehtimaan...:) Palakuiden kanssa onkin miettimistä, kun tässä uudessa kodissa ei ole mahdollisuutta niitä viieleässä säilyttää.
  No, mutta kait sitä nyt ensin nautitaan kesästä...kunhan se nyt alkaisi kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kanssa jo kovin syksytyttäis... Mutta iltojen ollessa nytkin pimeitä, ku aina sataa, ni voi tunnelmoida kynttilöillä yms. valoilla jo nyt ;) Toivottavasti keksit jonkun ratkaisun niiden pelakuiden talvehtimiseksi, ny olis hyvä, jos teillä olis taloyhtiössä sellaisia vanhoja kunnon kellarikoppeja :)

   Poista
 2. Hii minä katselin kaupassa kynttilöitä, no ei vielä, ei vielä.. ja neulomaankin pitäis kohta päästä.. Mitenkäs sitä ihminen on näin malttamattomaksi tullut :) Sinulla kiva blogi, tulen oitis lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästä Tervetuloa lukijaksi Tuulikki! :) Olen aina rakastanut Joulua, ja mitä vanhemmaksi sitä tulee, niin sitä aikaisemmin sitä aloittaa sen jouluhössötyksensä ;) Niin, ja syksy, kun on lempivuodenaika, niin kyllä sitäkin jo odottaa sadonkorjuineen, ruskaväreineen & tunnelmallisine iltoineen ❤ Kynttilöitä poltan ympäri vuoden; nytkin niin pimeää, että kyllä ne luo mukavasti tunnelmaansa :) Että menehän sinäkin vaan sinne kynttiläkauppaan! :)

   Poista
 3. Nautittava helteistä nytkun niitä vihdoin saatiin. Mutta kyllä sitä joulua jo odotellaan ja pikkuhiljaa siihen on valmistauduttava. Tänään mattoja pestessä mietin joulusiivousta ja sitä ihanaa hetkeä kun koti puunattu ja laittaa puhtaat matot lattialle.

  VastaaPoista