Huldan Kuvapäiväkirja eletystä elämästä sekä Haaveita & Unelmia tulevasta.

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

VÄRITERAPIAYMPYRÖITÄ!

Päätin elämäni ensimmäisen kerran osallistua blogeissa kiertäviin valokuvaushaasteisiin, edistystä siis! :)

Nappasin Pienen Linnun blogista MakroTex -haasteen, jonka vois ottaa ihan tavaksikin, sais hyvän syyn kulkea kamera kourassa, ihan niinkuin ennenvanhaankin! :) 

Haasteena tälläviikolla on YMPYRÄ

Sopii hyvin tähän päivään; sillä mukava postitäti toi ihanaa väriterapiaa maalin muodossa!
Maalipurkkien päällä suupielet ylöspäin saavat VÄRITERAPIAMAALIYMPYRÄT :) 

Päätin siis, että ny on pakko koittaa hankkia maalia keinolla millä hyvänsä, jotta saan vihdoinkin(!) edes joitain keskeneräisiä sekä aloittamattomia projekteja vietyä loppuun! 

Ja niitä muuten riittää, niitä projekteja, varsinkin huonekaluosastolla! 

Ensimmäisenä olisi tavoitteena saada eräs, hmm, hieman heikossa hapessa oleva ihana keittiökaappivanhus puunattua, maalattua & korjattua, sekä laitettua paikoillensa Juhannukseen mennessä :) Niin, ja siis vuosi oli 2015 :D Kiirettä pukkaa, kun menin sitten valkkaamaan sen halvimman maalin, joka kestää kuivua ikuisuuden vesiliukoiseen verrattuna... Kelikin, kun on sateinen päivästä toiseen, niin tässä kosteudessa mikään kuiva edes... No, kait se joskus kuivuu ;)

Ensin olis jatkettava vanhan osittain jo rapisevan maalin poistamista=se pitkäveteisin työvaihe, jonka tämä lyyli kuitenkin haluaa tehdä, jotta ei tehdä asioita juostenkustu -tyyliin! :) 

Pyöreä vedin on joskus ollut punainen, ja siitä olisi taas tulossa se punainen :) 
Sillä postitätillä muuten oli sellainen päivä, jolloin kaikki ei todellakaan mennyt niinkuin Strömsössä :/ Se postitäti, kun ennätti tulla pihaan just sillä aikaa, ku olin päivälypsyn maitoa viemässä kylmään, niin en sitten ehtinyt estää tulemasta pihalle asti... Meitin onnettoman pieneltä ja epäkäytännölliseltä ja traktorin peräkärryjä yms. roinaa täynnä olevalta pihalta, ku ei niin vaan pois pääsekkään... Varsinkin, kun tohon vielä kaivettiin vuos sitten oja, joka on suoraan h*lvetistä! Aivan, on tullut käytyä siellä ojassa, niinkuin on käynyt muutama muukin -se postitäti viimeisimpänä :/ Siinä sitten oli pari tuntia aikaa tutustautua postinkantajaansa, kun odoteltiin hinausautoa... 

Sovittiin sitten, että seuraavalla kerralla soittaa ennen tulemistaan, niin menen vastaan :)

Rakkaudella, Hulda

24 kommenttia:

 1. Oi miten kivat kuvat.Tykkään tuosta rosopinnasta.

  VastaaPoista
 2. Hienot ja erikoiset pyörylät taitavasti kuvattuna:) Kiva kun pitää vähän pähkäillä, että mistähän tuokin kuva nyt oikein on, vaikka se olisi selostettukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mustis! :) Myönnettäköön, että jos en noita itse olisi kuvannut, niin olisi siinä miettimistä ittelläkin, että mitä kuvissa on, varsinkin ensimmäisessä ;)

   Poista
 3. Hauska tarina ja kivat kuvat:) Voi postitäti-parkaa:)

  VastaaPoista
 4. Oikeen sopivat ympyrät,minun makuuni, kun maalailen.
  Jäin samalla lukijaksesi, vaikuttaa kivalle blogille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi Tervetuloa lukijaksi Esther! :) Ittellä kanssa tekisi mieli piiiiiiiitkästä aikaa kokeilla, joskos sitä syntyisi taulukankaallekkin jotain! :) Mutta jos nyt ensin näitä muita tärkeämpiä maalausjuttuja pois alta :)

   Poista
 5. Kiva kun kävit kylässä, niin löysin sinut taas:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kyläily jäänyt turhan pitkäksi aikaa... Rankka elämä vaatii veronsa. Mutta josko nyt uudella innolla taasen! :) Kiitos, kun kävit vastavierailulla! :)

   Poista
 6. Hienot kuvat! Voi, minä kunnioitan niin paljon kaikkia, jotka ovat käteviä käsistään... Tsemppiä kunnostusurakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja Tervetuloa lukijaksi! :) Toi huonekalujen kunnostaminen/uudistaminen on mukavaa puuhaa! :)

   Poista
 7. No ei mitään kiirettä jos kuulut n.s. viime-hetkessä työt valmiiksi tyyppeihin. Toiset saavat aikaan hujauksessa sen, mihin minulta kuluu aikaa viikkokaupalla.

  VastaaPoista
 8. No ei mitään kiirettä jos kuulut n.s. viime-hetkessä työt valmiiksi tyyppeihin. Toiset saavat aikaan hujauksessa sen, mihin minulta kuluu aikaa viikkokaupalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäpäs kiire se olis valmiissa maailmassa, hitaamminkin saa ne asiat tehtyä; siinäpä olis oppimisen aihetta nykyajan ihmisille, joilla on aina kiire jonnekkin, eivätkä välttämättä itekkään tiedä, että minne! :)

   Poista