Huldan Kuvapäiväkirja eletystä elämästä sekä Haaveita & Unelmia tulevasta.

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

NY EI ENÄÄ PALA PULLAT :)


Tai ei ainakaan pitäisi palaa, sillä ny on keittiössä vihdoinkin kello, josta kattoa (jos muistaa!), et milloin ne pullat sinne uuniin on laittanu :) 

 Olikin vähän orpo olo ilman kelloa... 

Onneksi sattui silmiin naamakirjan kirpparilla kyseinen yksilö, johon ihastuin heti :) Ja, kun sain hinnankin väännettyä pers´aukiselle sopivaksi, eli 2euroon, ni olihan sitä pakon sanelema ostolakko purettava! :) 
Jos yhtä edullisesti löytyisi eteiseen seinämallin kaappikello, ni se olis jo lottovoitto :D

Jos ne pullat palaa kuitenkin, ni siitä voi sitten tietysti syyttää tätä meitin "uutta" hellaa/uunia :D Ihan oikeasti muuten on ny totutteleminen ton uunin sielunelämään; on paaaaaljon hitaampi kypsentäjä, mitä edeltäjänsä, jossa oli kiertoilmauuni! Ruisleivät se ainakin jättää sisältä raaoiksi, ja kuoret koviksi :/ 
 No, mutta eipähän ole ainakaan tylsä valkoinen väriltänsä! ;) 

Uutta meitin keittiössä on myöskin toi hellan vieressä näkyvä peltinen vanha pukukaappi, mutta siitä myöhemmin lisää, kunhan on saanut hieman sydämellisemmän vaatetuksen ;)

Rakkaudella, Hulda

4 kommenttia:

 1. Heippa Hulda....olenkin ajatellut mihin olet kadonnut...tosi kiva, että olet täällä taas. Asutteko vielä siinä talossa johon "Lämmin, hellä ja pehmoisen" aikoina muutitte vai ihan uusi kotiko teilläkin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä valitettavasti vielä asustellaan samassa talossa, johon muutettiin 1,5v. sitten. Paikassa, joka tosiaankin on vaan talo, ei Koti.

   Poista
 2. Kiva kun olet innostunut kirjoittaelemaan ja kuvailemaan, sulla on tuota silmää siihen hommaan melkoisen reilusti!

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Jos kysytään asiaa yläasteen tiukkanutturaiselta äidinkielenopettajalta, niin olen silmätön :D

  VastaaPoista